LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 Το περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα θα βρίσκεται κοντά σε αναξιοπαθούσες  οικογένειες της πόλεώς μας με σκοπό την κάλυψη βασικών τους αναγκών.


Σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία κατά την οποία ολοένα και περισσότεροι  συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν την ανεργία και την οικονομική δυσχέρεια,  καλούμε τις επιχειρήσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης  να συνδράμουν με τη δωρεάν προσφορά των προϊόντων τους,  στην προσωρινή ανακούφισή τους.


Η συγκέντρωση των προϊόντων ξεκινά στις 8 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 12 Δεκεμβρίου 2014.


Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού Ειρήνης 41στον 2ο όροφο και στο τηλέφωνο 25510-32549, το οποίο λειτουργεί και ως φάξ, από της 9.00π.μ. έως τη 1.00 μ.μ.

Για το Δ.Σ.



Ο Πρόεδρος του τμήματος                             Η Γεν.Γραμματέας


 
             Γεώργιος Κουκουράβας                               Ευτυχία Ελευθεριάδου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου