LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Το περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ.  Αλεξανδρούπολης διένειμε τα δέματά του ενόψει των εορτών των Χριστουγεννων στις 22 Δεκεμβρίου 2014 σε 90 περίπου οικογένειες της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής.

Τα δέματα αποτελούνταν από τις δωρεές των προϊόντων των τοπικών εταιρειών και επιχειρησεων καθώς και των super markets, που απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η διάθεση προσφοράς, η αλληλοβοήθεια και ο σεβασμός  προς τον συνάνθρωπο υπερνικά την οικονομική κρίση.

Ανάλογη διάθεση έδειξαν και οι εθελοντές του Τομέα Νοσηλευτικής του τμήματος, καθώς συγκέντρωσαν με δικό τους μέσον τα προϊόντα των δωρεών από τους χορηγούς μας, τα καταμέτρησαν και τα συσκεύασαν με σκοπό τη διανομή τους πριν τις εορτές.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου