LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Επίσκεψη κλιμακίου της Διεύθυνσης Αναζητήσεων και της Διεθνούς Επιτροπής Ερυθρού Σταυρού


Την Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης με μέλη της Διεθνούς Επιτροπής Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού και της Διεύθυνσης Αναζητήσεων.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου  Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης καλοσώρισε τα μέλη της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού, τον κύριο Dolf Van Muijen, Σύμβουλο Υπηρεσιών Αναζητήσεων-Μέλος του Ολλανδικού Ερυθρού Σταυρού, τον Τhomas Martini-Μέλος του Ολλανδικού Ερυθρού Σταυρού, τον κύριο Κούβαρη Κωνσταντίνο-Ιατροδικαστή και την κυρία Γκάτσου Ιωάννα εκπρόσωπο της Διεύθυνσης Αναζητήσεων.

 

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της ερευνας της Διεύθυνσης Αναζητήσεων σε συνεργασία με τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού, που διεξάγεται υπέρ του Τομέα Αποκατάστασης Οικογενειακών Δεσμών, ως προς τον τρόπο συνδρομής και αρωγής των περιφερειακών τμημάτων του Ερυθρού Σταυρού στην αντιμετώπιση πιθανών αναγκών, που αφορούν στη μετανάστευση και σε ευπαθείς πληθυσμούς.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου