LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Φροντίδα νεογέννητου στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Έβρου

  Ο Ερυθρός Σταυρος  Αλεξανδρούπολης,  έπειτα από αίτημα της Κοινωνικής Πρόνοιας του Πανεπιστημικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης,  έδωσε το παρόν στην προσοχή και φροντίδα νεογέννητου στο Παιδιατρικό Τμήμα.
  Από της 6 έως της 15 Νοεμβρίου 2015, μία ομάδα Εθελοντών Νοσηλευτικής ανταποκρίθηκε στην ανάγκη περιποίησης και φροντίδας ενός βρέφους, το οποίο οδηγήθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο με εισαγγελική απόφαση.
  Ο ζήλος, η συνέπεια, η υπευθυνότητα χαρακτήρισαν τους εθελοντές μας σ' ένα περιστατικό, που από μόνο του σε αγγίζει και σε συγκινεί και γι' αυτό θεωρούμε πως, ανάμεσα σε όσα προσφέρουν οι εθελοντές μας στο νοσοκομείο, αξίζει να αναφερθεί στον διαδικτυακό μας τόπο.
  Σε κάθε περίπτωση η προσφορά προς τον συνάνθρωπο, οποιασδήποτε ηλικίας, αποτελεί αξία.. και ο εθελοντισμός υποκλίνεται στις αξίες τις ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου