LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΟΜΑΔΑ ΥΓΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟ RUN GREECE

Για 3η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 25 Σεπτεμβρίου, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και αρωγό την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, η αθλητική διοργάνωση "RUN GREECE", η οποία εκτός από  αγωνιστικό είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
 



Η συμμετοχή των αθλητών, μικρών και μεγάλων, ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε τις 3.000. 

Ανάλογη ήταν και η παρουσία των συμπολιτών μας στις οδούς επί των οποίων διεξήχθη ο αγώνας ενθαρρύνοντας και χειροκροτώντας την προσπάθεια των αθλητών.



Το τοπικό τμήμα αποδέχθηκε το αίτημα του ΣΕΓΑΣ για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα κι έδωσε δυναμικό παρόν και στους 3 σταθμούς των Πρώτων Βοηθειών με τη συμμετοχή 19 εθελοντών της Ομάδας Υγειονομικής Κάλυψης.


Οι εθελοντές μας αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια και τη λήξη του αγώνα 26 περιστατικά, που αφορούσαν στην περιποίηση τραυμάτων και θλάσεων, στη φροντίδα δηγμάτων εντόμων, σε προλυποθυμικά επεισόδια και σε μετρήσεις πιέσεως.





          






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου