LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ "VIA EGNATIA RUN"

Το 2ο Φεστιβάλ "VIA EGNATIA" πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν είχαν μοναδικό σκοπό μέσα από τη βιωματική συμμετοχή του κόσμου την ιστορική ενημέρωση του σχετικά με την αρχαία Εγνατία Οδό, τμήμα της οποίας διασώζεται στην περιοχή της Τραϊανούπολης.

Το Τοπικό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, έδωσε το παρόν με την Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης για την αντιμετώπιση και περιποίηση ατυχημάτων των συμμετεχόντων αθλητών στον αγώνα δρόμου "VIA EGNATIA RUN"  στις 4 Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας δρόμου "VIA EGNATIA RUN" είχε ως αφετηρία τα Λουτρά Τραϊανούπολης και τερματισμό το Νομαρχείο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου