LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΤΑ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Από τις 4 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου ολοκλήρωσαν το Βασικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα των Πρώτων Βοηθειών επτά ομάδες πολιτών.



Συγκεκριμένα, μέσα σε ένα μήνα, παρακολούθησαν τα μαθήματα των Πρώτων Βοηθειών  71 ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στο θεωρητικο και πρακτικό μέρος των μαθημάτων στην αίθουσα διδασκαλίας του τμήματος.


Οι εκπαιδευόμενοι συμμετείχαν με μεγάλη προθυμία στο βιωματικό μέρος του προγράμματος, κατά το οποίο εφαρμόζεται όλο το φάσμα της θεωρητικής εκπαίδευσης σε πράξη, όπως φαίνεται και στο αρχειακό, φωτογραφικό υλικό.



Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τη συμπλήρωση γραπτού-συνοπτικού ερωτηματολογίου, που περιλαμβάνει όλο το γνωστικό αντικείμενο των μαθημάτων και χρησιμοποιείται τόσο για την αξιολόγηση των εκπαιδευομένων όσο και για την εμπέδωση της θεωρίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου