LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Στις 14 Νοεμβρίου το Τοπικό Τμήμα του Ε.Ε.Σ Αλεξανδρούπολης διένειμε έκτακτη ανθρωπιστική βοήθεια σε είδη διατροφής και προσωπικής υγιεινής σε 170 επωφελούμενα άτομα της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής.

Εθελοντές και προσωπικό βοήθησαν στη συσκευασία και και τη δεματοποίηση  των προιόντων σε φιλοξενούμενο χώρο της μεταφορικής εταιρείας "ΕΒΡΟΣ", στον οποίο προσήλθαν και παρέλαβαν τη δωρεά οι δικαιούχοι.

 







Το υλικό της ανθρωπιστικής βοήθειας εστάλη από την Κεντρική Διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού με σκοπό την προσωρινή ανακούφιση οικονομικά αδυναμων οικογενειών αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο του Ε.Ε.Σ. και τη στήριξη των περιφερειακών τμημάτων σε φιλανθρωπικές δράσεις.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου