LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ 4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ



Στις 2 Δεκεμβρίου 2016 ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας στο 4ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης με έναρξη αυτού στις 19 Οκτωβρίου.

Με ειδικό οπτικοακουστικό υλικό  43 μαθητές της Β΄Λυκείου  εκπαιδεύτηκαν στις Πρώτες Βοήθειες από τη Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια του τμήματος κυρία Αλεξάνδρα Μπαμπούλη.

Η εκπαίδευση των Πρώτων Βοηθειών αποτελεί βασικό εφόδιο για όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας ώστε ν’ αντιμετωπίζουν και να φροντίζουν ατυχήματα που μπορούν να συμβούν στο σχολικό τους περιβάλλον.


Επιπλέον, η βιωματική άσκηση που ακολούθησε βοήθησε τα παιδιά να εμπεδώσουν το θεωρητικό μέρος των μαθημάτων συμμετέχοντας με ιδιαίτερη διάθεση στην εφαρμογή σεναρίων των πρώτων βοηθειών. 

 
 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου