LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Η ΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ



Στις 4 Δεκεμβρίου 2016 διοργανώθηκαν τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου της Αλεξανδρούπολης.



Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο φωταγωγημένο χριστουγεννιάτικο χώρο για να συμμετέχει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Αλεξανδρούπολης και για να επισκεφτεί τα περίπτερα των σχολικών και πολιτιστικών συλλόγων.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια,face painting και άλλες δραστηριότητες που θα ψυχαγωγούν μικρά και μεγάλα παιδιά έως τις 3 Ιανουαρίου 2017.

Ο Ερυθρός Σταυρός έδωσε το παρόν, με την Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης, έπειτα από αίτημα του Αντιδημάρχου για την την παροχή πρώτων βοηθειών και την αντιμετώπιση ατυχημάτων.







Ευχαριστούμε το radiomax και τον δημοσιογράφο Γιάννη Ναλμπάντη για το φωτογραφικό υλικό, το οποίο δημοσιεύτηκε στο παρακάτω άρθρο: http://radiomax.gr/%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%be%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%80%cf%8d%ce%bb%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%ac%cf%81%ce%ba%ce%bf%cf%85-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου