LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Στις δράσεις του 2016 οφείλουμε να προσθέσουμε τη σημαντική παρουσία των εθελοντών μας στο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Α' Χειρουργική Κλινική και στο Τμήμα Αποστείρωσης.

 
Οι εθελοντές μας ανέπτυξαν εθελοντική εργασία 1.260 ωρών προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στον πάσχοντα συνάνθρωπο και ενισχύοντας, επικουρικά, το έργο των νοσηλευτών που απαντά δυσκολίες με την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού.







Ελπίζουμε, η παρουσία αυτή, απόλυτα εναρμονισμένη με τις ερυθροσταυρικές αρχές, να ενδυναμωθεί και από άλλους εθελοντές, με στόχο να βοηθηθούν περισσότεροι συνάνθρωποί μας με νοσηλευτική, κοινωνική και ψυχολογική φροντίδα.


Τέλος, να σημειώσουμε την αγαστή συνεργασία που υπάρχει απο τη πλευρά της Διοίκησης του Νοσοκομείου, των διευθύνσεων των κλινικών καθώς και του προσωπικού που αγκαλιάζει την προσπάθεια αυτή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου