LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Η ΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟ 3ο ΚΥΠΕΛΛΟ "ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ"

Στις 7 και 8 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποίηθηκε το 3ο Κύπελλο Κολύβησης "ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" 2017 στο νέο κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο  Αλεξανδρούπολης με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών των αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών.


 Υπεύθυνοι της διοργάνωσης ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχοντας στόχο τη προώθηση του αθλήματος της κολύμβησης στη συνείδηση του κόσμου, αλλά και τη γενικότερη προαγωγή των αξιών που αποφέρει ο αθλητισμός, ως υγειής διέξοδος της νεολαίας.




Στους αγώνες συμμετείχε ο Ερυθρός Σταυρός με την παρουσία της Ομάδας Υγειονομικής Κάλυψης, έπειτα από  αίτημα του Ναυταθλητικού Ομίλου, για την παροχή πρώτων βοηθειών των αθλητών, αντιμετωπίζοντας περιστατικά θλάσεων και τραυμάτων.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου