LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Στις 12 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στον χώρο του αμφιθεάτρου η κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου, παρουσία της Διοίκησης του Νοσοκομείου και των τοπικών αρχών.

Προσκεκλημένος στην εκδήλωση αυτή ο Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης με παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Γενικής Γραμματέως, Ευτυχίας Ελευθεριάδου και του Μπιρμπίλη Θεοδόσιου-Μέλος, των Νοσηλευτριών-Εκπαιδευτριών του τμήματος Αλεξάνδρας Μπαμπούλη και Ειρήνης Παπάζογλου καθώς και  Εθελοντών Νοσηλευτικής.

 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν εργαζόμενοι του Νοσοκομείου για το δύσκολο έργο που καθημερινά επιτελούν, αλλά συγκινητική υπήρξε και η βράβευση των εθελοντών Νοσηλευτικής του Ερυθρού Σταυρού Μαριάννας Παραλίκ και Κωνσταντίνου Χαριτόπουλου για τη συνεχή προσφορά εθελοντικής εργασίας στην Α' Χειρουργική Κλινική και στο Τμήμα Αποστείρωσης.
 








Παρόμοιες χειρονομίες αποτελούν αναγνώριση του έργου των εθελοντών, οι οποίοι επιλέγουν να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στον πάσχοντα συνάνθρωπο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου