LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ


24η  Εκπαίδευση Εθελοντών Νοσηλευτικής του Τοπικού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης
Το Τοπικό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης σας γνωστοποιεί ότι θα γίνει Εκπαίδευση Εθελοντών Νοσηλευτικής από τις Νοσηλεύτριες-Εκπαιδεύτριες του τμήματος κυρίες Ειρήνη Παπάζογλου και Αλεξάνδρα Μπαμπούλη, καθώς και από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, στην αίθουσα διδασκαλίας του τμήματος.

Το πρόγραμμα της Εκπαίδευσης αποτελείται από τη θεωρητική εκπαίδευση (9 εβδομάδες) και την πρακτική άσκηση (3 εβδομάδες) στο Νοσοκομείο της πόλης μας. Τα θεωρητικά μαθήματα περιλαμβάνουν βασικές αρχές της Παθολογίας, Χειρουργικής, Ανατομίας, Νοσηλευτικής, Διαιτητικής και Πρώτων Βοηθειών.


Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 και τα θεωρητικά μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 16.00-19.00 μ.μ. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού, Ειρήνης 41, στον 2ο όροφο, από τις 9.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ.

Στιγμές από την θεωρητική εκπαίδευση της περσινής τάξης των Εθελοντών.




Αριστερά, επίσκεψη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
Δεξιά επίσκεψη στον Αγγειογράφο.

Αριστερά, απαραίτητη η προετοιμασία για την επίσκεψη στα χειρουργία
Δεξιά, μάθημα ενδομυϊκής ένεσης υπό την παρουσία του Διευθυντή I.E.K. Νοσηλευτικης
Κάτω,  επίσκεψη στο Τμήμα Αιμοδοσίας.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου