LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ

Στις 10 Φεβρουαρίου 2017 οι εθελοντές του Τομέα Νοσηλευτικής βρέθηκαν στην αίθουσα διδασκαλίας του Ε.Κ.Α.Β για την παρακολούθηση προγραμματισμένου επιμορφωτικού σεμιναρίου.



 Το θέμα του σεμιναρίου αφορουσε στην "Προνοσοκομειακή αντιμετώπιση πολυτραυματία" έως την εισαγωγή του στο Νοσοκομείο και στη "Διαλογή περιστατικών" σε περίπτωση Μαζικής Καταστροφής.


Στόχος του σεμιναρίου, αλλά και αντίστοιχων προγραμμάτων, η συνεχής και επαρκής επιμόρφωση των εθελοντών μας, προκειμένου να ανταπεξέλθουν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. 

Υπεύθυνος εκπαίδευσης ήταν ο Διευθυντής του Ε.Κ.Α.Β ο κύριος Κεσσάτης Αθανάσιος, συνεργάτης και σύμμαχος στο έργο του Ε.Ε.Σ., ο οποίος με βιωματικό τρόπο μετέδωσε τη γνώση και την εμπειρία του στους εθελοντές- μαθητές μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου