LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΣΙΣ

Στις 2 Μαρτίου 2017 ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα των Πρώτων Βοηθειών στο προσωπικό της Μη Κυβερνητικής  Κοινωνικής Οργάνωσης "ΑΡΣΙΣ" στην Αλεξανδρούπολη.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 16 Φεβρουαρίου  και πραγματοποιήθηκε στον Ξενώνα της Αρσις, σε μια οργανωμένη  Δομή Φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων, κατά την οποία διασφαλίζεται η αξιοπρεπής διαβίωση και ένταξή τους στην τοπική κοινωνία.

Η καθημερινή ενασχόληση του προσωπικού με ανηλίκα παιδιά  αποτέλεσε έναυσμα για την άμεση εκπαίδευσή τους στις Βασικές Αρχές των Πρώτων Βοηθειών.



 Υπεύθυνη του προγράμματος η Νοσηλεύτρια Αλεξάνδρα Μπαμπούλη με τη συνδρομή εθελόντριας του Τομέα Νοσηλευτικής, παρουσίασε με βιωματικά σενάρια όλο το φάσμα των μαθημάτων των Πρώτων Βοηθειών δίνοντας τη δυνατότητα και στους συμμετέχοντες να εφαρμόσουν το θεωρητικό μέρος.  

 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου