LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Η ΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟΥ ΟΡΦΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Στις 26 Μαρτίου 2017 διεξήχθη η 4η Ορφική Συνάντηση Στίβου στο γήπεδο "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ".

 Η αθλητική συνάντηση διοργανώθηκε από το τμήμα στίβου του ΜΓΣ Εθνικού, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θράκης, και υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξ/πολης και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Το γήπεδο της Αλεξανδρούπολης φιλοξένησε 28 αθλητικά σωματεία απο την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της Κεντρικής Μακεδονίας, της Τουρκίας και της Βουλγαρίας ανεβάζοντας των αριθμό των συμμετεχόντων από πέρυσι σε 1.223 αθλητές.

Στόχος της συνάντησης η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συλλόγων όμορων Νομών και χωρών, η προώθηση των αξιών του αθλητισμού στους μικρούς συμμετέχοντες και η επιβεβαίωση ότι ο αθλητισμός αποτελεί τον καλύτερο, δημιουργικό και παιδαγωγικό δρόμο έκφρασης της νεολαίας.



 Ο Ερυθρός Σταυρός παραβρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο, έπειτα από αίτημα των διοργανωτών για την παροχή πρώτων βοηθειών στους αθλητές, με τους εθελοντές Νοσηλευτικής,τη γιατρό της ομάδας και Γενική Γραμματέα του τμήματος κυρία Έφη Ελευθεριάδου και τις Νοσηλεύτριες του τμήματος Ειρήνη Παπάζογλου και Αλεξάνδρα Μπαμπούλη.

Η Ομάδα Υγεινομικής Κάλυψης αντιμετώπισε περιστατικά θλάσεων, διαστρεμμάτων, εκδορών και κεφαλαλγίας.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου