LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Ο Ε.Ε.Σ. ΣΤΗΝ 4η ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ "ΦΑΡΟΣ-ΕΛΕΝΑ ΣΑΙΡΗ 2017"

Στις 22 και 23 Απριλίου 2017 διοργανώθηκε από τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης η 4η Διασυλλογική Συνάντηση Αγωνιστικών και Προαγωνιστικών Κατηγοριών  "ΦΑΡΟΣ-ΕΛΕΝΑ ΣΑΪΡΗ 2017" στο κλειστό κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης.

 









Σε αυτήν την αθλητική γιορτή συμμετείχαν περίπου 400 παιδιά από αθλητικούς συλλόγους της Θράκης, της Βουλγαρίας και της Τουρκίας, αποδεικνύοντας πως ο αθλητισμός προσεγγίζει δημιουργικά τους ανθρώπους και τα έθνη, εκπαιδεύει τους αθλητές στον αλληλοσεβασμό και την ευγενή άμιλλα  παράλληλα όμως αποτελεί υγιή διέξοδο των παιδιών από την απαιτητική τους καθημερινότητα.

 












Ο Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης παραβρέθηκε με τους Εθελοντές Νοσηλευτικής της Ομάδας Υγειονομικής Κάλυψης στο αθλητικό γεγονός έπειτα από αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου του κολυμβητικού συλλόγου ΟΦΘΑ με σκοπό την παροχή πρώτων βοηθειών και την αντιμετώπιση ατυχημάτων των αθλητών.





 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου