LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ

Στις 3 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο του "ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ" η τελευταία αγωνιστική του Εθνικού έναντι της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Μολονότι η τοπική ομάδα προσπάθησε δυναμικά για το θετικό αποτέλεσμα δεν κατάφερε την πολυπόθητη πρόκριση.

Σημαντική ήταν η παρουσία των φιλάθλων και των δύο ομάδων που χειροκρότησαν με σεβασμό το αγωνιστικό σκορ.

Σ' αυτή την προσπάθεια παρούσα ήταν και η Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης των Εθελοντών Νοσηλευτικής Ε.Ε.Σ. που παραβρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο για την παροχή Πρώτων Βοηθειών στο κοινό συνεχίζοντας τη συνεργασία με την ομάδα του Εθνικού που ξεκίνησε από το 2013.


 Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από το ρεπορτάζ του Γιάννη Ναλμπάντη στη σελίδα του Radiomax:https://radiomax.gr/%ce%bc%ce%b5-%ce%ae%cf%84%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%bf%ce%ba-%ce%ad%cf%80%ce%b5%cf%83%ce%b5-%ce%b7-%ce%b1%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου