LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΔΕΜΑΤΑ ΠΑΣΧΑ

Στις 6 Απριλίου 2017 το Τοπικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης βρέθηκε κοντά σε οικονομικά ασθενείς οικογένειες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής διανέμοντας για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, δέματα Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Οι δικαιούχοι επελέγησαν με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατόπιν ελέγχου.

Τα δέματα αποτελούνταν από τις δωρεές προϊόντων των τοπικών εταιρειών, επιχειρήσεων, κρεοπωλείων και των Σουπερ Μαρκετ, που απέδειξαν έμπρακτα την υποστήριξή τους στο κοινωνικό έργο του Ερυθρού Σταυρού, αλλά και την ουσιαστική βοήθειά τους στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Είναι συγκινητικό το γεγονός, ότι η οικονομική δυσπραγία των εμπορικών επιχειρήσεων δεν μείωσε τη διάθεσή τους για προσφορά αλλά αντίθετα ενδυνάμωσε τη θέλησή τους να αντιμετωπίσουν την κρίση με ανθρωπιά και γενναιοδωρία.

Επίσης, σημαντική ήταν και η συμβολή των εθελοντών Νοσηλευτικής στα δέματα, καθώς βοήθησαν στη συγκέντρωση των προϊόντων με δικό τους μέσον και στη συσκευασία τους υπό μορφή δέματος με τελικό αποδέκτη τις οικονομικά πάσχουσες οικογένειες της πόλεώς μας.

Ευχόμαστε το μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου ν' αποτελέσει μήνυμα αγάπης και ειρήνης σε όλους μας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την έναρξη έως την ολοκλήρωση της δεματοποίησης.
 

 

Εξαργύρωση δωροεπιταγής από το Super Market "Βασιλόπουλος"
Παραλαβή προϊόντων απο το Super Market " LIDL"
Παραλαβή προϊόντων από το Super Market "ΜΑΣΟΥΤΗΣ"


Παραλαβή προϊόντων από το Παντοπωλείο του κυρίου Χλωρόπουλου αριστερά,
και στην Εγνατία Ελαιουργική δεξιά.










Από αριστέρα, στην Αντιπροσωπεία Τροφίμων "ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ",  στην εταιρεία "ΣΑΛΓΚΑΜΗΣ" και παραλαβή προϊόντων από την "ΥΦΑΝΤΗΣ" Αλλαντικά.



Στα  κρεοπωλεία του κυρίου Μαλλίδη και του κυρίου Δευτεραίου.









 Στιγμές από το ανέβασμα των προϊόντων και της συσκευασίας τους.
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου