LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΕΠΑΚΥ

 Στις 25 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε ομιλία της Νοσηλεύτριας-Εκπαιδεύτριας Αλεξάνδρας Μπαμπούλη στα μέλη της Ομάδας Γυναικών Δημιουργικής Απασχόλησης και Εθελοντισμού του Κέντρου Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.


 Στην αίθουσα του Α' ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης συγκεντρώθηκαν περίπου 80 άτομα με σκοπό να ενημερωθούν για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.


 Η Νοσηλεύτρια του τμήματος αναφέρθηκε αρχικά στην ιστορία του Ερυθρού Σταυρού, ανέπτυξε λεπτομερώς τις υπηρεσίες που προσφέρονται και παρουσίασε τις δράσεις του τμήματος σε εκπαιδευτικό, κοινωνικό και νοσηλευτικό επίπεδο.


 Τα μέλη της Ομάδας ενθουσιάστηκαν με τις δράσεις του τμήματος, όπως παρουσιάστηκαν στο οπτικοακουστικό υλικό (video), και έδειξαν προθυμία να συμμετέχουν στα προγράμματα του Ερυθρού Σταυρού αλλά και οπουδήποτε μπορούν να βοηθήσουν στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας.


 Το τοπικό τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης τείνει χέρι συνεργασίας και αλληλοβοηθείας σε όλους τους φορείς που προωθούν τον εθελοντισμό, καθώς κοινός μας στόχος είναι η προσφορά προς τον συνάνθρωπο και κοινή αξία η αξία του ανθρωπισμού, που αποτελεί και μία από τις βασικές αρχές του Ερυθρού Σταυρού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου