LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Η ΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΗΔΕΙΑ 2017

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους Συλλόγους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Έβρου διοργάνωσε το 20ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών "ΑΚΡΙΤΗΔΕΙΑ 2017".

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου διήρκησε από τις 28 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2017  με τη συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο προσεγγίζοντας των αριθμό των 500 ατόμων.

Ο Ερυθρός Σταυρός απάντησε θετικά στο αίτημα του Συλλόγου για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων και η Ομάδα της Υγειονομικής Κάλυψης έδωσε το παρόν καλύπτοντας παράλληλα σε καθημερινή βάση τους ποδοσφαιρικούς αγώνες σε πέντε διαφορετικά γήπεδα και δύο προκριματικά τουρνουά.


Για τις ανάγκες της Ομάδας συμμετείχαν 25 εθελοντές του Τομέα Νοσηλευτικής, οι οποίοι με υπευθυνότητα και συνέπεια  αντιμετώπισαν 56 περιστατικά, παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες που αφορούσαν κατάγματα, θλάσεις, κράμπες, τραύματα και κεφαλαλγίες.







Η αθλητική διοργάνωση ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 2 Ιουλίου με την πραγματοποίηση των τελικών αγώνων και την απονομή μεταλλίων στις νικήτριες ομάδες.

Οφείλουμε να αναφέρουμε, ότι ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών απένειμε αναμνηστικά σε όλους του συμμετέχοντες εθελοντές μας, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη σημαντική προσφορά τους και την αδιάλλειπτη παρουσία τους καθ' όλη τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων της διοργάνωσης "ΑΚΡΙΤΗΔΕΙΑ 2017". 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου