LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Η ΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟ 4ο LOGA CUP

Στις 3 και 4 Ιουνίου 2017 διοργανώθηκε το 4ο τουρνουά ποδοσφαιρικών ακαδημιών "LOGA CUP" στο γήπεδο του Απαλού Αλεξανδρούπολης από την ομάδα της Νίκης Απαλού Αλεξανδρούπολης, η οποία συνεργάζεται με την Π.Α.Ε. Ολυμπιακού.

Στην αθλητική συνάντηση συμμετείχαν 12 ποδοσφαιρικές ομάδες από την περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως  του Διδυμοτείχου, των Δικαίων, του Ισαακίου, της Κομοτηνής, της Σαγήνης, της Χρυσούπολης,  του Νευροκοπίου, της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης  με τον αριθμό των μικρών ποδοσφαιριστών να καταφτάνει τους 300.



Με αίτημα της αθλητικής διοργανώτριας ομάδας, παραβρέθηκε η Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης του Τομέα Νοσηλευτικής στους ποδοσφαιρικούς αγώνες για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ειδικότερα οι εθελοντές μας περιποιήθηκαν 15 περιστατικά που αφορούσαν θλάσεις,τραύματα,εκδορές και κράμπες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου