LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Η ΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Την Τρίτη, 30 Μαϊου, διοργανώθηκε από την Οργανωτική  Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) και την Ομάδα Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου στο κλειστό κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης, γιορτή κολύμβησης.

Στους κολυμβητικούς αγώνες συμμετείχε η τρίτη τάξη όλων των δημοτικών σχολείων της Αλεξανδρούπολης που είχαν ενταχθεί γι' αυτόν τον χρόνο στο πλαίσιο της εκμάθησης του αθλήματος της κολύμβησης στο μαθητικό τους ωρολόγιο.

Τα παιδιά συναγωνίστηκαν με τους συμμαθητές τους αλλά κατα κύριο λόγο διασκέδασαν μαθαίνοντας μέσα στην πισίνα τα διάφορα στυλ της κολύμβησης.




Η Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης των Εθελοντών Νοσηλευτικής παραβρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής για την παροχή Πρώτων Βοηθειών των μικρών αθλητών. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου