LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ 2017

Στις 14 έως και τις 16 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο "Μιχάλης Παρασκευόπουλος" Αλεξανδρούπολης οι αγώνες της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Παίδων.



To Final 4 διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξ/πολης και τον Εθνικό Αλεξ/πολης, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης, του Επιμελητηρίου Έβρου, της 12ης Μεραρχίας Πεζικού Αλεξανδρούπολης και της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης.

Αρωγός στους αγώνες, στάθηκε ο Ερυθρός Σταυρός με την Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης και τους Εθελοντές Νοσηλευτικής, οι οποίοι αντιμετώπισαν και περιποιήθηκαν τραύματα, θλάσεις και ρινορραγίες στους αθλητές της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου