LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ

Στις 19 Ιουλίου 2017 η Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια του Τμήματος κυρία Ειρήνη Παπάζογλου παραβρέθηκε στην κατασκήνωση "Χαρούμενο Ακρογιάλι" με σκοπό την εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας, εκπαιδεύτηκαν 49 παιδιά(αγόρια) ηλικίας Δημοτικού συνάμα με τους οδηγούς και τους ομαδάρχες τους στην περιποίηση τραυμάτων και ευγκαυμάτων καθώς και στην αφαίρεση ξένου σώματος στον λάρυγγα-αντιμετώπιση πνιγμονής.

Τα παιδιά παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το θεωρητικό μέρος των μαθημάτων και συμμετείχαν στην πρακτική άσκηση του προγράμματος υπό την καθοδήγηση της νοσηλεύτριας για τη σωστή εφαρμογή των κανόνων ασφαλείας και την εμπέδωση της θεωρίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου