LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2018

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2017 πραγραματοποίηθηκε στην αίθουσα του Νομαρχείου της Αλεξανδρούπολης συνάντηση των πολιτιστικών, αθλητικών, κοινωνικών και φιλανθρωπικών συλλόγων και φορέων έπειτα πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

 Σκοπός της συνάντησης η ενημέρωση των συμμετεχόντων φορέων για θέματα πρόληψης και προαγωγής υγείας, κοινωνικής μέριμνας και ατόμων με αναπηρία καθώς και ο προγραμματισμός δράσεων για την υλοποίηση της "Εβδομάδας Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής μέριμνας", η οποία θα διοργανωθεί την άνοιξη του 2018.

Ο Ερυθρός Σταυρός εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση από τις Νοσηλεύτριες-Εκπαιδεύτριες του τμήματος κυρίες Ειρήνη Παπάζογλου και Αλεξάνδρα Μπαμπούλη, οι οποίες ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους ότι η Αγωγή Υγείας αποτελεί κατεξοχήν αντικείμενο δράσης του Τομέα Νοσηλευτική του Ερυθρού Σταυρού. Ανέπτυξαν αναλυτικά τα προγράμματα των πρώτων βοηθειών που πραγματοποιούνται στο τμήμα και απευθύνονται σε ευρύ κοινό καθώς και την εκπαίδευση εθελοντών νοσηλευτικής.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την προτροπή του Αντιπεριφερειάρχη κυρίου Δημήτριου Πέτροβιτ να συνταχθούν προτάσεις και ιδέες προς συζήτηση και υλοποίηση αυτών για την εβδομάδα Υγείας, με στόχο την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των συμπολιτών μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου