LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ 4ο RUN GREECE

Για 4η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 25 Σεπτεμβρίου, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και αρωγό την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, η αθλητική διοργάνωση "RUN GREECE", η οποία εκτός από αγωνιστικό είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.



 Περισσότερα από 3500 χιλιάδες άτομα έλαβαν μέρος στην αθλητική συνάντηση ξεπερνώντας  τον περσινό αριθμό των συμμετεχόντων.

Ανάλογη ήταν και η παρουσία των συμπολιτών μας στις οδούς επι των οποίων διεξήχθη ο αγώνας ενθαρρύνοντας την προσπάθεια των αθλητών. Το πιο δυνατό χειροκρότημα όμως εισέπραξαν τα παιδια τα οποία με την αγωνιστικότητά τους κέρδισαν τις εντυπώσεις των συμπολιτών μας.



Το τοπικό τμήμα αποδέχθηκε το αίτημα του ΣΕΓΑΣ για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα κι έδωσε δυναμικό παρόν και στους 3 σταθμόυς των Πρώτων Βοηθειών με τη συμμετοχή 28 Εθελοντών Νοσηλευτικής της Ομάδας Υγειονομικής Κάλυψης.



Οι εθελοντές μας αντιμετώπισαν κατα τη διάρκεια και τη λήξη του αγώνα 23 περιστατικά, που αφορούσαν στην περιποίηση τραυμάτων και θλάσεων, μετρήσεις αρτηριακής πιέσεως και ζαλάδων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου