LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Το Τοπικό Τμήμα συνεχίζει την υλοποίηση του Προγράμματος Εκπαίδευσης των Πρώτων Βοηθειών εκπαιδεύοντας στο διάστημα από τις 13 έως και τις 26 Οκτωβρίου 2017 επιπλέον 2 ομάδες με συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς και κοινό πολιτών.





 
Συνολικά οι 20 εκπαιδευόμενοι διδάχτηκαν το θεωρητικό μέρος των Πρώτων Βοηθειών, ενώ παράλληλα κλήθηκαν να συμμετέχουν στο βιωματικό μέρος των μαθημάτων, κατά το οποίο εφαρμόστηκε όλο το φάσμα της θεωρητικής εκπαίδευσης σε πράξη υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη της Νοσηλεύτριας-Εκπαιδεύτριας κυρίας Ειρήνης Παπάζογλου.
 
   
 
 Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με το μάθημα της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και τη σωστή χρήση του απινιδωτή, και ακολούθησε η συμπλήρωση γραπτού-συνοπτικού ερωτηματολογίου, με στόχο όχι την εξέταση αλλά  την αυτοαξιολόγηση των εκπαιδευόμενων  και  την εμπέδωση της θεωρίας.
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου