LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ "RUN GREECE"

Στις 10 Οκτωβρίου 2017 η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με το Τμήμα Στίβου του Μ.Γ.Σ. Εθνικού πραγματοποίησε, σε μια λιτή και όμορφη εκδήλωση στο Ξενοδοχείο "EGNATIA ASTIR" Αλεξανδρούπολης, τη βράβευση των συμμετεχόντων εθελοντών και των συνεργαζόμενων φορέων που στήριξαν την αθλητική διοργάνωση "RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 2017".

Ανάμεσα στους βραβευθέντες φορείς και συλλόγους, ήταν και ο Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης με την  Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης του Τομέα Νοσηλευτικής για την ουσιαστική βοήθειά  τους στους σταθμούς των Πρώτων Βοηθειών για την υγειονομική κάλυψη των αθλητών.

Το τοπικό τμήμα επικροτεί παρόμοιες εκδηλώσεις, οι οποίες  αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν το έργο των εθελοντών καθώς λειτουργούν ως  κίνητρο για τη συμμετοχή τους σε μελλοντικές δράσεις, ενώ παράλληλα αποτελούν και ηθική ικανοποίηση των εθελοντών για τον προσωπικό χρόνο που διαθέτουν στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου