LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

 Ο Ερυθρός Σταυρός δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευση των Πρώτων Βοηθειών ολοένα και περισσότερων πολιτών, οι οποίοι  θα κληθούν να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν πιθανά ατυχήματα στο εργασιακό και οικογενειακό τους περιβάλλον.
 
Την ίδια κατεύθυνση ακολουθεί και το Τοπικό μας Τμήμα με την Εκπαίδευση των Πρώτων Βοηθειών στη  19η συνεχόμενη ομάδα πολιτών στην αίθουσα διδασκαλίας του τμήματος.
    
 
 
 
 
Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν από τις 14 έως και τις 17 Νοεμβρίου 2017 με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν γνώση στις βασικές αρχές των Πρώτων Βοηθειών αρχικά σε θεωρητικό και έπειτα σε πρακτικό επίπεδο.
    Όλοι οι εκπαιδευόμενοι συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο βιωματικό μέρος των μαθημάτων που έχει στόχο την εμπέδωση και την εφαρμογή της θεωρητικής εκπαίδευσης σε πράξη υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη της Νοσηλεύτριας-Εκπαιδεύτριας  του τμήματος κυρίας Ειρήνης Παπάζογλου.
 

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου