LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ

Το τοπικό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης δημοσιεύει αυτούσιο το δελτίο τύπου που απεστάλει από την Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αναφορικά με το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού για την ενίσχυση των πληγέντων κατοίκων της Μάνδρας"


"Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, υπηρετώντας στην πράξη τις αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης, από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της καταστροφικής θεομηνίας στη Δυτική Αττική, η οποία σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία έχει προκαλέσει τον θάνατο 20 συνανθρώπων μας, καθώς και ανυπολόγιστες υλικές ζημίες σε περιουσίες και υποδομές, έχει προχωρήσει στο άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, προκειμένου να ενισχύσει τους πληγέντες κατοίκους της περιοχής της Μάνδρας.

 Όσοι συμπολίτες μας το επιθυμούν, μπορούν να συνεισφέρουν χρηματικά σε αυτή την προσπάθεια, καταθέτοντας οποιοδήποτε ποσό στον ακόλουθο λογαριασμό της EFG EUROBANK A.E., με την αναγραφή «χρηματική ενίσχυση υπέρ των πλημμυροπαθών της Μάνδρας»": 

ΛΟΓ/ΜΟΣ ΟΨΕΩΣ Αρ. Λογαριασμού 0026.0240.31.0201368656 IBAN GR5002602400000310201368656


Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας στο έργο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου