LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ NUGA BEST

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 η εταιρεία Υγείας "ΝUGA BEST" Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε εκδήλωση ενημέρωσης και παρουσίασης του ετήσιου ημερολογίου της.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου "GRAND HOTEL EGNATIA" ο υπεύθυνος της εταιρείας στην Αλεξανδρούπολη και εθελοντής Νοσηλευτικής του  Ερυθρού Σταυρού, Τσακανίκας Δημήτριος, παρουσίασε το νέο ημερολόγιο που έχει ενημερωτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Στο ημερολόγιο ο αναγνώστης λαμβάνει  χρήσιμες πληροφορίες για την εταιρεία, τα προϊόντα της καθώς υπάρχουν και μαρτυρίες ανθρώπων που ωφελήθηκαν στην υγεία τους από τη χρήση των συγκεκριμένων τεχνολογιών.

 


Επιπλέον ιδιαίτερη αναφορά γίνεται για τον Ερυθρό Σταυρό και τις αρχές του, για τις δράσεις του τοπικού τμήματος και τα εκπαιδευτικά προγράμματά του.


 
Επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση ήταν και το Τοπικό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης με παρόντα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Πρόεδρο του Τμήματος Γεώργιο Κουκουράβα και τη Γενική Γραμματέα, κυρία Έφη Ελευθεριάδου, και εθελοντές καθώς μέρος των εσόδων από την πώληση του ημερολογίου θα διατεθεί για το το πολύπλευρο, εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο του Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης.



Ο Πρόεδρος του τμήματος ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία για την ευγενική αυτή χειρονομία, με την οποία αποδεικνύεται έμπρακτα η στήριξη στο ανθρωπιστικό έργο του Ερυθρού Σταυρού και η αναγνώριση της προσφοράς του στην τοπική κοινωνία.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι δράσεις του τοπικού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για το έτος 2016, με τη χρήση οπτικοακουστικού υλικού (video).

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου