LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Το περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ.  Αλεξανδρούπολης διένειμε τα δέματά του ενόψει των εορτών των Χριστουγεννων στις 19 Δεκεμβρίου 2017 σε 70 περίπου οικογένειες της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής. 
 
Οι δικαιούχοι επελέγησαν με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατόπιν ελέγχου.
 
Τα δέματα αποτελούνταν από τις δωρεές προϊόντων των τοπικών εταιρειών και επιχειρήσεων καθώς και των super markets, που απέδειξαν εμπρακτα,για ακόμα μία χρονιά,  την υποστήριξή τους στο κοινωνικό έργο του Ερυθρού Σταυρού αλλά και την ουσιαστική βοήθειά τους στον πάσχοντα συνάνθρωπο.
 
Κάθε χρόνο διαπιστώνουμε με ιδιαίτερη χαρά, τη διάθεση προσφοράς των τοπικών και μεγάλων επιχειρήσεων να αντιμετωπίσουν την κρίση με ανθρωπιά και αλληλεγγύη...

Ευχαριστούμε όλους, όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία των δεμάτων, από τους χορηγούς μας έως τους εθελοντές που ολοκλήρωσαν την προσπάθειά μας αυτή.

Ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία!


 Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη έναρξη έως την ολοκλήρωση της δεματοποίησης

 
Αριστερά παραλαβή προϊόντων από το super market "ΚΡΟΝΟΣ", δεξιά παραλαβή προϊόντων από τους "ΜΥΛΟΥΣ ΘΡΑΚΗΣ".








Τα super market: Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος και LIDL είναι πάντα κοντά μας. Αλλά και τοπικές επιχειρήσεις όπως το market του κυρίου Χλωρόπουλου συμμετέχει ενεργά κάθε χρόνο με τα προϊόντα του!




Από αριστερά, στο κρεοπωλείο του κυρίου Μαλλίδη και δεξιά στο κρεοπωλείο του κυρίου Σάββα.






 Οι εθελοντές μας παραλαμβάνουν τις δωρεές των προϊόντων από την Εισαγωγική Εταιρεία του κυρίου Χατζόπουλου, καθώς και τη δωρεά του κυρίου Σαλγκάμη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι εθελοντές του Τομέα Νοσηλευτικής του τμήματος  βοήθησαν με προθυμία και ανιδιοτέλεια στη συγκέντρωση, με δικό τους μέσον, των προϊόντων από τους χορηγούς μας, στη μεταφορά, την καταμέτρηση και τη συσκευασία τους.



 Για ακόμη μία χρόνια οι εταιρείες: ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ και ΥΦΑΝΤΗΣ Aλλαντικά στηρίζουν τα δέματά μας μεταφέροντας τα προϊόντα τους στα γραφεία μας.


 Μετά τη συγκέντρωση των προϊόντων ακολουθεί το δύσκολο έργο της μεταφοράς τους στα γραφεία του τμήματος.





  Ακολουθεί η συσκευασία των προϊόντων και η δεματοποίηση τους.

Στην παρακάτω εικόνα διακρίνεται μόνο το α' μέρος των δεμάτων καθώς το β' μέρος αποτελούνταν από τα είδη αλλαντικών, γαλακτομικών και κρεατικών προϊόντων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου