LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Στις 23 Ιανουαρίου 2018 ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας στους μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης.

Η  Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια του τμήματος κυρία Αλεξάνδρα Μπαμπούλη παραβρέθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου για την εκπαίδευση των μαθητών της Ε' και της Στ΄τάξης στα μαθήματα

Πρώτων βοηθειών σε αιμορραγία και περιποίηση τραύματος, απώλεια αισθήσεων  και θέση ανάνηψης. Επίσης δόθηκαν γενικές οδηγίες για τις πρώτες βοήθειες και επισημάνθηκε η οργάνωση του φαρμακείου με το κατάλληλο φαρμακευτικό υλικό.

Οι μαθητές συμμετείχαν με προθυμία στα βιωματικά σενάρια των μαθημάτων και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις σωστές μεθόδους παροχής των πρώτων βοηθειών.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου