LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΑΣ


 Στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας  συνεχίζεται και για το 2018  η υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Πρώτων Βοηθειών στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας από τους εξειδικευμένους εκπαιδευτές του Ερυθρού Σταυρού.

 Στο Τοπικό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση ομάδας 18 αστυνομικών στις 11 και 12 Ιανουαρίου.


Οι εκπαιδευόμενοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το θεωρητικό μέρος των μαθημάτων, ενώ παράλληλα συμμετείχαν με προθυμία στο βιωματικό μέρος των μαθημάτων, κατά το οποίο εφαρμόστηκε όλο το φάσμα της θεωρητικής εκπαίδευσης σε πράξη υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη της Νοσηλεύτριας-Εκπαιδευτριας  του τμήματος κυρίας Αλεξάνδρας Μπαμπούλη.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου