LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ε.Ε.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Στις 28 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Τοπικού Τμήματος  Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης στο Ξενοδοχείο GRAND HOTEL EGNATIA-ASTIR.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, του Δήμου, της Περιφέρειας,της Μητρόπολης και του Στρατού.
Όλοι τους  χαιρέτησαν  και επικρότησαν το έργο του Ερυρθού Σταυρού και ειδικότερα του τμήματος στην τοπική κοινωνία βεβαιώνοντας την ουσιαστική παρουσία του στις κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις της πόλης.
 Παρόντα επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι εθελοντές μας καθώς και οι φίλοι του Ε.Ε.Σ., οι οποίοι

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν με οπτικοακουστικό υλικό οι δράσεις στις οποίες συμμετείχαν οι ενεργοί εθελοντές του τμήματος για το  2017 (πατήστε εδώ για την παρακολούθησή του).
 Ευχάριστη νότα της εκδήλωσης αποτέλεσε η απόδοση δώρου στην τυχερή εθελόντρια που έτυχε το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε στην προσφορά-δωρεά γεύματος για δύο άτομα από το εστιατόριο "ΧΑΡΑΜΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου