LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΩΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ NUGA BEST

Στις 19 Ιανουαρίου 2018 τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παραβρέθηκαν στην  κοπή της βασιλόπιτας, ως επίσημοι προσκεκλημένοι, της εταιρείας "NUGA BEST" Αλεξανδρούπολης.

Το σαλόνι της NUGA BEST λειτουργεί στην πόλη από το 2013 και έχουν υποδεχθεί περίπου 4000 επισκέπτες αντιμετωπίζοντας με εναλλακτικές θεραπείες χρόνιες παθολογικές παθήσεις.

Στην όμορφη  αυτή εκδήλωση ο Αντιπρόσωπος της εταιρείας και ενεργός Εθελοντής του Τομέα Νοσηλευτικής κύριος Δημήτρης Τσακανίκας προσέφερε, από τα έσοδα της πώλησης του ημερολογίου της εταιρείας

Δωρεά αξίας 500,00 ευρώ ποσόν το οποίο θα διατεθεί για την αγορα ιατρικού αξοπλισμού για την Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης των Εθελοντών Νοσηλευτικής.

Η χορηγία αυτή ενισχύει το πολύπλευρο, κοινωνικό μας έργο και παράλληλα εκφράζει την αξία της προσφοράς και του εθελοντισμού, αξίες άρρηκτες συνδεδεμένες με τις ερυθροσταυρικές αρχές.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, οι νοσηλεύτριες του τμήματος καθώς και εθελοντές μας για να τιμήσουν και να επιβραβεύσουν με την παρουσία τους την ευγενική χειρονομία-χορηγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου