LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

 Στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας  συνεχίζεται και για το 2018  η υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Πρώτων Βοηθειών στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας από τους εξειδικευμένους εκπαιδευτές του Ερυθρού Σταυρού.


Κατά τον μήνα Φεβρουάριο εκπαιδεύτηκαν 78 αστυνομικοί υπάλληλοι σε όλο το φασμα της παροχής των Πρώτων Βοηθειών υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των Νοσηλευτριών του τμήματος, Αλεξάνδρας  Μπαμπούλη και Ειρήνης Παπάζογλου.
 
 
Συμμετείχαν ενεργά  στο θεωρητικό και πρακτικό μέρος των μαθημάτων, επισημαίνοντάς μας τη σπουδαιότητα των γνώσεων αυτών στον επαγγελματικό, οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου