LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΕΘΥΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ν. ΕΒΡΟΥ

Στις 12 Φεβρουαρίου 2018 κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης, με επικεφαλή την Γενική Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου κυρία Ευτυχία Ελευθεριάδου, παραβρέθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα του Νομού Έβρου για προγραμματισμένη επίσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κύριο Δημήτρη Πέτροβιτς.

Σε ένα ευχάριστο και ζεστό κλιμα  εξελιχθηκε μια δημιουργική συζήτηση κατα την οποία οι εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για θέματα που αφορούν τον Ερυθρό Σταυρό και ειδικότερα το τοπικό τμήμα, αναφέροντας έπειτα και τις δράσεις στις οποίες συμμετέχει.

Ο κύριος Πέτροβιτς με τη σειρά του εξήρε το πολύπλευρο έργο του Ερυθρού Σταυρού, φιλανθρωπικό, κοινωνικό και εκπαιδευτικό, το οποίο  βασίζεται στους εθελοντές και έχει αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία. Επεσήμανε την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων προς όφελος του πολίτη, ενώ παράλληλα τόνισε την στήριξή του, θεσμική και υλική, σε οποιοδήποτε αίτημα μπορεί η περιφέρεια να ανταποκριθεί.


Τη Γενική Γραμματέα πλαισίωσαν οι Νοσηλεύτριες του Τμήματος κυρίες Ειρήνη Παπάζογλου και Αλεξάνδρα Μπαμπούλη και Εθελοντές του τμήματος Νοσηλευτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου