LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ 10ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

 Στις 10 και 11 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο του "ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ " το 10ο Αναπτυξιακό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Στο χώρο φιλοξενήθηκαν και συναγωνίστηκαν 208 αθλητές από αθλητικά σωματεία του νομού μας, όμορων νομών, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης καθώς και νησιών.

Η αθλητική διοργάνωση αφορούσε στις κατηγορίες: Μίνι παμπαίδων και μίνι Παγκορασίδων, Παμπαίδων και Παγκορασίδων, Παίδων και Κορασίδων, Νέων και Νεανίδων.

 Στο διήμερο αθλητικό τουρνουά παραβρέθηκε και η Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης του Τομέα Νοσηλευτικής, έπειτα από αίτημα του Εφόρου της Επιτραπέζιας Αντισφάιρισης Εθνικού για την παροχή πρώτων βοηθειών στους συμμετέχοντες αθλητές.

Οι εθελοντές μας αντιμετώπισαν περιστατικά τραυμάτων, εγκαυμάτων, δηγμάτων και κεφαλαλγίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου