LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΟΛΕΪ

Στις 18 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο του "ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ" η 21η αγωνιστική του Εθνικού έναντι της Αθλητικής Ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ Χαλκίδας.
     
Η προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες της τοπικής μας ομάδας δεν απέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα με συνέπεια να καταλήξουν στα "play out" παιχνίδια.  Παρ' ολα αυτά οι οπαδοί του Εθνικού χειροκρότησαν τους αθλητές για την αγωνιστικότητά τους.

Στον αγώνα παραβρέθηκε και η Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης του Τομέα Νοσηλευτικής, με σκοπό την παροχή των πρώτων βοηθειών, ολοκληρώνοντας στο τελευταίο αυτό παιχνίδι τη συνεργασία του Ερυθρού Σταυρού με τον Εθνικό Βόλει για την αγωνιστική προσπάθεια της ομάδας γι' αυτήν τη σεζόν.
 

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στις 19 Μαρτίου στην ιστοσελίδα του radiomax:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου