LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στις 20 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ" Αλεξανδρούπολης ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων της Αστυνομίας.

Η  ποδοσφαιρική Ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και πρωταθλήτρια βορείου Ελλάδας υποδέχθηκε την ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών στο πλαίσιο διεξαγωγής του τελικού Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος.



 
Το στάδιο γέμισε από τους οπαδούς της τοπικής αστυνομικής ομάδας για να υποστηρίξει και να χειροκροτήσει  την προσπάθειά της ανεξαρτήτως του αποτελέσματος.


Στον αγωνιστικό χώρο παραβρέθηκε και η Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης του Τομέα Νοσηλευτικής Ε.Ε.Σ. έπειτα από αίτημα του υπεύθυνου της ομάδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών στους συμμετέχοντες αθλητές αλλά και θεατές.
Οι εθελοντές μας αντιμετώπισαν περιστατικά θλάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου