LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΔΕΜΑΤΑ ΠΑΣΧΑ

Στις 29 Μαρτίου 2018 το Τοπικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης βρέθηκε κοντά σε οικονομικά ασθενείς οικογένειες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής διανέμοντας για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, δέματα Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Οι δικαιούχοι επελέγησαν με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατόπιν ελέγχου.

Τα δέματα αποτελούνταν από τις δωρεές προϊόντων των τοπικών εταιρειών, επιχειρήσεων, κρεοπωλείων και των Σουπερ Μαρκετ, που απέδειξαν έμπρακτα την υποστήριξή τους στο κοινωνικό έργο του Ερυθρού Σταυρού, αλλά και την ουσιαστική βοήθειά τους στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Διαπιστώσαμε και φέτος την προθυμία και τη διάθεση των εμπορικών επιχειρήσεων να προσφέρουν με γενναιοδωρία στις φιλανθρωπικές μας δράσεις αποδεικνύοντας ότι ενστερνίζονται τις θεμελιώδες αρχές του Ερυθρού Σταυρού.

Επίσης, σημαντική ήταν και η συμβολή των εθελοντών Νοσηλευτικής στα δέματα,καθώς βοήθησαν στη συγκέντρωση των προϊόντων με δικό τους μέσον και στη συσκευασία τους υπό μορφή δέματος με τελικό αποδέκτη τις οικονομικά πάσχουσες οικογένειες της πόλεώς μας.

Ευχόμαστε το μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου ν' αποτελέσει μήνυμα αγάπης, υγείας και αισιοδοξίας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την έναρξη έως την ολοκλήρωση της δεματοποίησης



 Παραλαβή προϊόντων δεξιά στο παντοπωλείο του κυρίου Χλωρόπουλου, αριστερά στους Μύλους Θράκης και στο κέντρο στην εταιρεία του κυρίου Γιώργου Χατζόπουλου.


Επάνω, στην Εγνατία Ελαιουργική, δεξιά στο κρεοπωλείο του κυρίου Δευτεραίου, αριστερά στο κρεοπωλείο του κυρίου Μαλλίδη και κάτω στο κατάστημα του κυρίου Παπαράδη Δήμου.



Επίσης, στην αριστερή εικόνα παραλαβή προϊόντων από το super market "Σκλαβενίτης",  στα δεξιά από το super market "LIDL", ενώ κάτω στο  super market "ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ".



Στην εικόνα αριστερά παραλαβή δωροεπιταγών από τον κύριο Κεσσούδη και το super market "ΚΕΣΣΟΥΔΗΣ, ενώ στη δεξιά εικόνα στην εταιρεία ΤΙΑΚΑΣ Ο.Ε. για την παραλαβή-δωρεά κρέατος.




Στα γραφεία μας υποδεχθήκαμε την εταιρεία αλλαντικών "ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ" (κάτω αριστερά) και την εταιρεία γαλακτομικών "ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ" (κάτω δεξιά).
Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες των παραπάνω εταιρειών για την ευγενική τους χειρονομία να ανεβάσουν τα προϊόντα της προσφοράς τους στον 2ο όροφο όπου βρίσκονται τα γραφεία μας.



Οι εθελοντές μας εν δράσει!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου