LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Στις 17 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση προσωπικού του Ερυθρού Σταυρού σε σεμινάριο με θέμα "Σχέδιο Αντιμετώπισης Έκτακτης Ανάγκης"υπό τη διοργάνωση του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού.

 Ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός και κατ' επέκταση ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, στοχεύει στην άρτια οργάνωση και αντιμετώπιση των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης με την ανάληψη προληπτικών μέτρων  και κανόνων που ενισχύουν τον παγκόσμιο κοινωνικό ρόλο του.

 Σημαντική προτεραιότητα για τη διεκπεραίωση των δράσεων αυτών η επιμόρφωση του προσωπικού του που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή σοβαρών γεγονότων για να επουλώσει τον ανθρώπινο πόνο.

Στην παραπάνω επιμόρφωση συμμετείχε η Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια του τμήματος κυρία Ειρήνη Παπάζογλου καθώς επίσης συμμετείχαν Νοσηλεύτριες και Σαμαρείτες από τα περιφερειακά τμήματα της Κομοτηνής, της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας, της Μυτιλήνης και του Ηρακλείου Κρήτης.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου