LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Από τις 16 έως τις 22 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε η " Εβδομάδα Δημόσιας Υγείας και Υπηρεσιών Υγείας της ΠΑΜΘ" υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας στην Αλεξανδρούπολη, στο Σουφλί, στο Διδυμότειχο και στην Ορεστιάδα.

Στον προαύλιο χώρο του Νομαρχείου Αλεξανδρούπολης και σε συγκεκριμένα περίπτερα δραστηριοποιήθηκαν διάφοροι πολιτιστικοί φορείς,σύλλογοι και σχολεία προκειμένου να ενημερώσουν τους επισκέπτες για θέματα που αφορούν την υγεία, την προληπτική ιατρική, την αιμοδοσία, την διατροφή και τον εθισμό.

Στόχος των δράσεων η ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των συνανθρώπων μας για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, τα οποία μπορούν να αποφευχθούν μέσω της σωστής ενημέρωση και πρόληψης.

Στις 19 Απριλίου ο Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης συμμετείχε στις δράσεις της Περιφέρειας  παρουσιάζοντας στον εξωτερικό χώρο του Νομαρχείου τις Πρώτες Βοήθειες σε Πνιγμονή με τη συνδρομή των εθελοντών Νοσηλευτικής. Το περίπτερο του Ερυθρού Σταυρού επισκέφτηκαν μαθητές σχολείων αλλά συμπολίτες μας, όπου ενημερώθηκαν και για το έργο του τοπικού τμήματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου