LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ 1ο ΕΠΑΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Στις 18 Μαϊου 2018 η Εκπαιδεύτρια-Νοσηλεύτρια του τμήματος κυρία Αλεξάνδρα Μπαμπούλη επισκέφτηκε το 1ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης για την υλοποίηση θεματικής ενότητας στην εκπαίδευση των Πρώτων Βοηθειών.

Περισσότεροι από 30 μαθητές συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων για να παρακολουθήσουν και να εκπαιδευτούν στην παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Αρχικά η Εκπαιδεύτρια του τμήματος αναφέρθηκε στην ιστορία του Ερυθρού Σταυρού, ανέπτυξε λεπτομερώς τις υπηρεσίες που προσφέρονται και παρουσίασε τις δράσεις του τμήματος σε εκπαιδευτικό, κοινωνικό και νοσηλευτικό επίπεδο. 

Έπειτα ακολούθησε η εκπαίδευση των μαθητών στις ενότητες της Πνιγμονής, της Απώλειας των αισθήσεων και της Θέσης Ανάνηψης αλλά και της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου