LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Η ΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟ 1o ΤΟΥΡΝΟΥΑ GRASS HANDBALL

Στις 6 Μαϊου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ.πραγματοποιήθηκε  το 1ο Τουρνουά GRASS HANDBALL Δημοτικών Σχολείων Αλεξανδρούπολης στο Πάρκο Ανεξαρτησίας υπό την αιγίδα του συλλόγου ΒΟΡΕΑΣ Αλεξανδρούπολης.

Περισσότερα από 400 παιδιά ηλικίας 10,11 και 12 ετών εκπροσωπόντας τα σχολεία της πόλης συγκεντρώθηκαν στον διαμορφωμένο χώρο του πάρκου για να διασκεδάσουν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.

Στόχος της διοργάνωσης η γνωριμία των παιδιών με το άθλημα του Handball και των αξιών που διέπουν τον αθλητισμό γενικότερα, όπως της ευγενούς άμιλλας, της ομαδικότητας, σεβασμού του αντιπάλου και της αγωνιστικότητας.

Στην αθλητική αυτή γιορτή, η Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης του Τομέα Νοσηλευτικής έδωσε το παρόν για την πρόληψη και παροχή πρώτων βοηθειών στους συμμετέχοντες αθλητές αλλά και θεατές. Συγκεκριμένα οι εθελοντές μας αντιμετώπισαν περιστατικά εκδορών και θλάσεων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου