LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΒΑΝΤΑ

Στις 22 Μαϊου 2018 η Εκπαιδεύτρια-Νοσηλεύτρια του τμήματος κυρία Αλεξάνδρα Μπαμπούλη επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο του Άβαντα Αλεξανδρούπολης για την υλοποίηση θεματικής ενότητας στην εκπαίδευση των Πρώτων Βοηθειών.

Οι μικροί μαθητές έλαβαν γνώση για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών στις εξής ενότητες: Τραυμάτων, θλάσεων, αιμορραγίας, τσιμπήματος φιδιού και απώλειας αισθήσεων.

Τα παιδιά συμμετείχαν με ζωηρό ενθουσιασμό στην πρακτική άσκηση των μαθημάτων θέλοντας να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν σωστά τα βήματα των πρώτων βοηθειών σε παρόμοια περιστατικά.

Το τοπικό τμήμα σέβεται την παράκληση της Διευθύνσεως του δημοτικού σχολείου για την μη δημοσιευση των φωτογραφιών εφόσον δεν έχει ζητηθεί η γονική συναίνεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου