LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ

Παράλληλα με τις κοινωνικές και υγειονομικές δράσεις ο Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει το εκπαιδευτικό του έργο υλοποιώντας το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης των Πρώτων Βοηθειών, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους συμπολίτες μας.

Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαϊου εκπαιδεύτηκαν 21 άτομα σε ολόκληρο το φάσμα των Μαθημάτων των Πρώτων Βοηθειών συμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αναφοράς για την Εκπαίδευση των Πρώτων Βοηθειών.

Το πρόγραμμα αποτελείται από το θεωρητικό και το πρακτικό μέρος, με τη χρήση σύγχρονου οπτικοακουστικού υλικού, τη συμμετοχή των εκπαιδευομένων σε βιωματικά σεμινάρια και τέλος την αξιολόγησή  τους προκειμένου να τους χορηγηθεί το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα των Πρώτων Βοηθειών.

1η Ομάδα από 25 Απριλίου έως 9 Μαϊου



 2η Ομάδα από 3 έως 11 Μαϊου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου